Περιγραφή Έργου:

Στόχος του έργου είναι η ανάπτυξη υπηρεσιών για τους νέους στις αγροτικές περιοχές και η προώθηση της συνεργασίας, ώστε να δημιουργηθεί ένα νέο εκπαιδευτικό υλικό και να διαδοθούν οι ορθές πρακτικές σχετικά με την κατάρτιση των νέων σχετικά με τον συνεταιριστικό τομέα και την υλοποίηση της πρωτοβουλίας για τους νέους .

Τα υλικά και οι εκπαιδευτικές συνεδριάσεις που θα δημιουργηθούν θα αφορούν θέματα όπως η δημιουργία και η εγγραφή των φορέων της νεολαίας. διαχείριση των έργων νεολαίας και εθελοντισμού στις αγροτικές περιοχές · διαχείριση της χρηματοδότησης των φορέων της νεολαίας και δικαιολόγηση σχεδίων για νέους · προώθηση της δικτύωσης συμμετοχής των νέων, ευρωπαϊκή χρηματοδότηση έργων για τη νεολαία κλπ.

Κατά τη διάρκεια του έργου θα οργανωθούν εργαστήρια που θα επικεντρωθούν στην κατάρτιση των νέων σε αγροτικές περιοχές και στη συνεργασία μεταξύ των ομάδων νέων μέσω δικτύων σε μικρές περιοχές. Αυτά τα υλικά θα είναι προσβάσιμα σε όλους τους νέους που επιθυμούν να αποκτήσουν οριζόντιες δεξιότητες για τη δημιουργία του δικού τους συλλόγου ή πρωτοβουλίες για την προώθηση της συμμετοχής των νέων σε περιοχές που απαιτούν κοινωνική ανάπτυξη.

Η κοινοπραξία αποτελείται από το Bitartean Jolasean (Ισπανία), με την υποστήριξη της KOMUNIKUJEME OPS (Τσεχική Δημοκρατία), του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Τοπικής Ανάπτυξης (Ελλάδα), της Associazione di Promozione Sociale Futuro Digitale (Ιταλία) και της Zavod Mladinska Mreza MaMa (Σλοβενία).

Πλήρης τίτλος: Rural Empowerment through youth Initiatives and Organizations Networking

Αρχή: 02.01.2017

Τέλος: 01.08.2018

Πρόγραμμα: Erasmus+

Υπο-Πρόγραμμα: Key Action 2

Website: www.reyion.eu

Μοιραστείτε

Η αποστολή μας

Αποστολή του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Τοπικής Ανάπτυξης είναι η παροχή καινοτόμων εργαλείων για τη βιωσιμότητα των περιφερειών, προωθώντας την ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ των μελών και των εταίρων τους για τη διατήρηση της διεθνούς συνεργασίας, την επιδέξια δικτύωση και την περαιτέρω πρόοδο και ανάπτυξη.

Παρουσίαση μελών

Georgian Technical University

Georgian Technical University (GTU) is one of the biggest educational and scientific institutions in Georgia. The university’s main focus is to improve its position on the international higher education scene providing opportunities to learn excellent professional and academic skills maintaining internationally competitive education, research and innovation services significant for Georgia’s sustained development.


Web: www.gtu.ge

Επικοινωνία

Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Τοπικής Ανάπτυξης

info eurolocaldevelopment.org

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…