• Οκτ 11, 2018

 

 Η ευρωπαϊκή πρωτοβουλία που χρησιμοποιεί τον αθλητισμό για την προώθηση της υγείας και της ευημερίας των νέων που ζουν σε υποβαθμισμένες περιοχές συνεχίζεται με επιτυχία. Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus +.

Η 2η διακρατική συνάντηση για το πρόγραμμα Future for Children (Future+) πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Αθήνα στις 28-29 Σεπτεμβρίου 2018 με παρουσία όλων των χωρών εταίρων και φιλοξενήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Τοπικής Ανάπτυξης.

Η συνάντηση περιελάμβανε ανασκόπηση της ανάλυσης του τρέχοντος προγράμματος προπονητικής σε κάθε χώρα - που διεξήχθη στο προηγούμενο στάδιο της υλοποίησης του έργου - σε μια προσπάθεια να συναχθεί ένα συμπέρασμα σχετικά με το βαθμό στον οποίο αντιμετωπίζει θέματα κοινωνικής ένταξης διαφορετικά εθνικά επίπεδα.  

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε συζήτηση σχετικά με την εφαρμογή του τρίτου πακέτου εργασιών για το έργο: μια ηλεκτρονική έρευνα που θα διεξαχθεί σε 8 αθλητικές λέσχες σε κάθε συμμετέχουσα χώρα. Συγκεκριμένα, οι εταίροι εστιάστηκαν στη μορφή και το περιεχόμενο του επερχόμενου ερωτηματολογίου (αίτηση, θέματα μετάφρασης, πώς θα επεξεργασθούν την ανατροφοδότηση που θα προέλθει από αυτό), η οποία αποσκοπεί στην απόκτηση γνώσης σχετικά με το πώς και υπό ποιες συνθήκες ο προπονητής έχει ρόλο στην αθλητική παρέμβαση για την κοινωνική ενσωμάτωση μέσω της παροχής ποιοτικών κινήτρων για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης παιδιών που ζουν σε μειονεκτούσες περιοχές.

Οι οργανισμοί εταίροι του έργου είναι: Club Lluita Olimpica La Mina (Ισπανία), Club Gimnastica La Mina (Ισπανία), ASM de Clermont – Ferrand (Γαλλία), Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Τοπικής Ανάπτυξης (Ελλάδα) and CEIPES (Ιταλία).

Ιστοσελίδα: http://futureplus.eu/

 https://www.facebook.com/Future-for-Children-2050341041897569/?ref=br_rs

 https://www.instagram.com/future_for_children_plus/

 

Μοιραστείτε

Η αποστολή μας

Αποστολή του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Τοπικής Ανάπτυξης είναι η παροχή καινοτόμων εργαλείων για τη βιωσιμότητα των περιφερειών, προωθώντας την ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ των μελών και των εταίρων τους για τη διατήρηση της διεθνούς συνεργασίας, την επιδέξια δικτύωση και την περαιτέρω πρόοδο και ανάπτυξη.

Παρουσίαση μελών

Georgian Technical University

Georgian Technical University (GTU) is one of the biggest educational and scientific institutions in Georgia. The university’s main focus is to improve its position on the international higher education scene providing opportunities to learn excellent professional and academic skills maintaining internationally competitive education, research and innovation services significant for Georgia’s sustained development.


Web: www.gtu.ge

Επικοινωνία

Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Τοπικής Ανάπτυξης

info eurolocaldevelopment.org

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…